Pettäjä

Runoilija vAmPiReHeArT

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etsit jotain parempaa,
luulet voivas korvata mut, teeskentelet,
ettet muista millasta meillä oli.
Etsi vain kulta ja teeskentele,
mutta toista mun kaltasta sä et löydä.
Satutit sanoillasi, uskottelet itsellesi,
että tää kaikki on mun syytäni.
Oot väärässä.
Ja kun tajuat sen,
on liian myöhäistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin voin samaistua tähän runoon! Hieno, sopivasti ironiaa!

 

Käyttäjän kaikki runot