Ympyrä sulkeutuu

Runoilija Avalon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2010
Viimeksi paikalla: 4.11.2022 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos kaadut aina vain, ajattele, että kukaan ei kaadu niin komeasti kuin minä, niin suoraan mahalleen ja näköalapaikalle. Sillä autuaita ovat ne, jotka osaavat nauraa itselleen, koska heiltä ei tule hupia puuttumaan." (Aino Suhola) *en vaan osaa itse sanoa sitä paremmin. -Ilon kautta :D Kiitos kaikesta palautteesta: kauniista sanoista ja sellaisista jotka auttavat kehittymään. <3
 

Junan ikkunan taakse
piirtyvät härmän peittämät pellot

Joki virtaa kovana ja kylmänä sillan
alla
Talvi ottaa ensimmäisiä haparoivia
askeleitaan

Siinä hetkessä minä olen levollinen
käsittämättömän kaukana
kotoa

Jokin nyrjähtää sijoiltaan
oikealle paikalleen

Maisema ulkona on karu ja kaunis
tuuli pieksee tummia kuusia

Sinun sanasi soivat hiljakseen
mielessäni
mietin ymmärrätkö lainkaan itse
sitä kuinka viisas sinä olet

Vakavat silmät
jotka nauravat helposti
niiden takana suurempi mies mitä itse
ymmärtää

Niitä maisemia
joissa on lupa käydä
vaan ei antaa sydämensä juurtua

Junan ikkunat itkevät

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot