Haaveilu.

Runoilija samiteus

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 13.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harvinaisen laiska amatööri runoilija, rustailen noita runoja säänöllisen epäsäänöllisesti ja tänne pyrin parhaat laittamaan =)
 

Valvoin taas sua kaivaten.
Meistä salaa haaveillen.
Sitä vaikken uskalla sanoa.
Tahdon olla sun ainoa.

Sydämeni levoton mua valvottaa.
Voi, miksen uskalla sitä tunnustaa.
Särkynnyt sieluni voit virvoittaa.
Jos sua vain saisin rakastaa.

Selite: 
tällästä tällä kertaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot