sun maailmas

Runoilija Stilographium

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en ymmärrä sua, en sun maailmaas
vaikka monesti oon yrittänyt sisäistää
kesäöissä, ötököissä
sitä samaa en vaan nää

nukut ihan vieressä
enkä tiedä sun unista
voinko mä ikinä
saada oppia susta?

luulen tuntevani
jonkinlaista yhteyttä
kun katsot pyörein silmin
mun itkua
ja tulet nuuhkimaan mun kättä

ja kun nau’ut mulle näreissäs
enkä millään ymmärrä
ja kun käsken alas pöydältä
ja turhautuneena killität
molemmat katsoo sillä ilmeellä
tiedän että tahtoisit käsittää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa ystävyyttä oman lemmikin kanssa.

 

Käyttäjän kaikki runot