"Rakkaudella"

Runoilija Miyuchan91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Alun perin Oululainen nuori nainen. Kirjoitan runoistani suurimman osan hirmuisessa inspiratiopuuskassa tai tunteenpurkauksen aikana. Mielestäni näin niihin välittyy parhaiten ne tunteet, joita yritän niissä tuoda esille. Kaikki arvostelut/kehut/risut ovat tervetulleita, jos satut asumaan/piipahtamaan Tampereella niin pistä viestiä, jos haluaisit kahvitella vaikkapa kanssa runoilijan kanssa!
 

sä oot yks vitun huora
sul on oikeus kuolla
painu helvettii mun elämäst
ja vie jengis mennessäs
lupaan ei kukaan sua kaipaamaan jää
mut jos jää ne voijaan kyl perääs lähettää

itku parku ja krokotiilin kyynel
viilto hakaneulal saatko sääli nytten
multa turha koittaa anoo
mitä jos kokeilet sitä sun uusinta panoo

laskut jo sekaisin
monesko oli menossa
ihan sama kuha tulee mulkku etukenossa
sulle kyl kelpaa joka vitun jätkä
narkkari vaikka kuha jättää pätkät
suoneen nenään tai mihin ikin veätkää
yliannostus vois viedä sult elämän

paskaa ja murhetta vaan tuotat ihmisille
myötähäpeet, velkaa sun vanhemmille
eikö sulla mikään kello soita siellä päässä
no ei vittu aivosolu jokanen on jäässä

uhkailet, kiristät ja päälle rikot lakia
ja miksi tää paska? kaikki turhan takia
ei kukaa sua kuuntele, kanssas haluu olla
sielus hinta ois puhdas täysi nolla

ihan sama mitä säädät siit ei tule mitään
liikut pohjoseen etelään ja seuraavaksi itään
lopputulos silti sama on joka puolella
sulle ei tarjol mitää muut ku tuonela

Selite: 
Kaikella rakkaudella sulle vitun pupu.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot