-vauvalle annetaan empatiaa ja läsnä-oloa niin se oppii sääteleämään tunteitaan,
-hieman isompi lapsi oppii odottamaan ja siirtämään mielihyvä tarpeen saavuttamista
jos palkinto on sitten odottamisen arvoinen
--muutan suhdettani häneen etänä, kirjoitan koko ajan
-välillä lähenen ja välillä loittonen,
-nämä tunteen vuorovedet tässä keväässä
-vain tietämällä rajansa voi tulla todelliseen yhteyteen ilman sulaa ja hukkuu
toisiin kiinni ja alkaa toteuttaa jotain ulko-kohtaista ulkopuolelta saneltua?
-sinä olet sinä ja juuri arvokas sellaisena kuin olet?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi