Sinä

Runoilija joonAss

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 28.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äänesi hehkuu lämpöä sydämeeni,
katseesi tuottaa hymyä huulilleni,
kosketuksesi saa minut palamaan halustani,
saada sinut.
Tuoksusi saa minut muistamaan aina sinut,
huulesi saa minut ajattelemaan vain yhtä asiaa,
sinua ja minua.

Selite: 
teinpä tämmösen yhelle tytölle ;pp
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

Aivan ihana runo :)
Suosikkeihin

Aawww... Söpöä! I-H-A-N-A <3

ihana :) <3

 

Käyttäjän kaikki runot