Hukkumatti

Runoilija Orfeus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Myyttinen.
 

Tipahtaessa olo on hyvä,

Vapaus tuntuu ihollani,

Tiedän ilon olevan lyhytaikainen,

Mutta tiedän sitä seuraavan kivun olevan väliaikainen.

Pian osunkin pintaan veden,

Tuntemus tuntuu,

Tuntemus sattuu,

Kohta tulee hukkumatti,

Viimeiseksi kuitenkin kosketuksen kivun mä tunnen,

Ja sitten en tunne mitään.

Selite: 
Hukkumatti tulee, oletko valmis?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Orfeus Kahvikissa 23.9.2009 0 Runo
Orfeus Hukkumatti 1.4.2009 0 Runo
Orfeus Laukku 23.11.2008 1 Runo
Orfeus Mitä laulua äsken tein? 20.11.2008 0 Runo
Orfeus A2 16.11.2008 0 Runo
Orfeus Uni, eli kirkko. 7.11.2008 0 Runo
Orfeus Kirkko, eli uni. 7.11.2008 0 Runo
Orfeus A1 7.11.2008 2 Runo
Orfeus Kaivo 4.11.2008 0 Runo
Orfeus Rotta 28.10.2008 1 Runo