Unohdutaan

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Lähdetään karkuun, 
karataan. 

Ihan vain kahdestaan. 

Juostaan läpi rankkasateen, 
piiloudutaan alle suuren 
tammen. 

Nauretaan pois huolet,
unohdetaan huomisen 
murheet. 

Eletään tässä, 
eletään nyt. 

Ollaan hetkessä
toisiamme vasten, 
hukutaan kiihkoon ja 
suudelmiin. 

Unohdutaan tähän unelmaan,
ei palata menneeseen 
milloinkaan.
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot