Universumi

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Sun vuoksesi matkustaisin
maailman ääriin ja takaisin. 

Loisin meille kahdelle
uuden universumin, 
tai löytäisin kokonaisen 
tähtigalaksin. 

Sun vuoksesi antaisin 
kaiken, 
jos vain saisin ääneen 
sanoa että ainoastaan
sinulle kuuluisin. 

Sanoit, että vielä joskus.. 
Lupaathan? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

toiveikasta enerkiaa
heittäytymisen tahdon voimaa

viehkeydellä maustettua lumoa
Kiitos :) 
Toivottavasti kaikki menee vielä hyvin, ainakin joskus <3 
Kiitos :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot