Nyt ja aina.

Runoilija Drunken toy bunny

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2010
Viimeksi paikalla: 27.3.2023 8:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.2.1979

Syvempi raapaisu itsestäni: http://buklo46.wordpress.com/
 

Suljetuin silmin elän päiväni
koska niin voin nähdä kasvosi
verkkokalvoilleni palanut kuvasi
vääristyneenä kuin
Torinon käärinliinat
ovat kauniimpina kuin koskaan
aina siihen hetkeen
kun taas voin katsella sinua
nukkumassa vierelläni
ja elää jälleen
avoimin sydämin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot