Ihastunu sinnuun

Runoilija sunshine90

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot kertovat omasta elämästäni. Yleensä aikalailla suoranaisesti, mutta joskus myös kierrellen. Kirjoittaminen on tapani käsitellä asioita ja tapani selvitellä ajatuksiani. Otan kaikki kommentit mielelläni vastaan. :)
 

Mie taisin vähän ihastua sinnuun

Kun tulit seurakseni sateeseen tupakille
vaikket edes polta

Kun liimasit housuihini tarroja
ja varmistit että ne pysyvät
pitämällä kättäsi jalallani

Kun muodostat sormillasi sydämiä
minun ollessani pahalla päällä

Kun halaat ja käsket rauhoittumaan
kun minä olen jälleen valmis luovuttamaan

Olethan sinä vasta penikka
ja kerrot huonoja vitsejä
mutta samalla saat kuitenkin minut nauramaan
ja unohtamaan hetkeksi
nämä aikuisuuden tuomat ongelmat

Ehkä on aivan tarpeeksi syytä ihastua
koska sinä saat minut aina hymyilemään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika söpö runonen :)

 

Käyttäjän kaikki runot