rip.

Runoilija jjossu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

if you don't love me why do you raise my hopes?
 

olit piäni, merkitykseltäs suuri/
mulla kävi kai tosi hyvä tuuri/
ku sain kanssas viettää tän taianomasen hetken/
kulkee kanssas tän pikkusen retken/
pitää susta kii ja huolehtii susta/
mut nyt revittii irti osa musta/
itku kurkus jouduin päästää irti/
vaik välimatka suuri, todeta 'rakastan sua silti'/
oot ikuisesti iso osa mua/
en iknä aijo unohtaa sua/
vaan jatkan mun matkaa ja muistelen meitä/
muistan ja rakastan, vaik kuljetaan eri teitä/

Selite: 
rest in peace. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
jjossu boy 29.12.2009 0 Runo
jjossu why? 13.12.2009 2 Runo
jjossu ystävä, jota tarvitsen. 9.12.2009 0 Runo
jjossu rip. 9.12.2009 0 Runo
jjossu poika 15.10.2009 0 Runo
jjossu forever yours. 7.10.2009 0 Runo
jjossu summer 29.6.2009 0 Runo
jjossu Nimetön 12.6.2009 0 Runo
jjossu tunteet 12.6.2009 0 Runo
jjossu Nimetön 10.6.2009 0 Runo