Ultramariini

Runoilija 71l2

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaiuton hiljaisuus,
Kopisevat kengät.

Tummat lattiat,
vaaleat seinät.

Surullisen synkkää
ja väriläiskiä.

Rauha ja ikuisuus,
Hulluuden hetkiä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot