Tuntematon

Runoilija Annuska

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka sä oot
Ootko sä olemassa
Missä sä kuljet
Missä käyt töissä
Mikä sun lähikauppa on
Ja mikä on sun nimi

Oonko mä nähnyt sut
Mutta en katsonut
Tunnetko sä mut
Ja tunnenko mä sut
Tai tunnistanko
Vai kävelenkö ohi

Laita kukka rintapieleen
Tai merkki otsaan
Tee jotain
Kerro mulle
Katso mua niin että mä tajuan
Kuka sä oot

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Annuska Yritän vain unohtaa 5.11.2013 0 Runo
Annuska Tee minut 20.10.2013 3 Runo
Annuska Suunnaton ajatus 20.10.2013 0 Runo
Annuska Kajo 12.10.2013 1 Runo
Annuska Tulisit 12.10.2013 0 Runo
Annuska Lepohetki 12.10.2013 0 Runo
Annuska Varo 12.10.2013 0 Runo
Annuska Tuntematon 12.10.2013 0 Runo