syyskuu ympärillä

Runoilija unenkansa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelko piileksii kaulavaltimoilla,
tukkii hengitystiet kuin omansa
Sulje ovi perässäsi suutelematta
ja minä kuristun itseeni

Otavan sykkeessä taivaankannen tuolla puolen,
sinä sytytät savukkeen
Savun kietoutuessa meihin,
minä nielen tunteeni väkisin

Siinä missä sinä olet minulle kaiken kestävä euforia,
minä olen sinulle raskas, alleen painava sumupeitto
Kaiken se kestää, kaiken se kadottaa

Kuusumussa minä kietoudun sinuun
rakasta minua takaisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot