Love is like an energy

Runoilija LonelyWalker

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 15.12.2019 1:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Nuori runoilija, lukiolainen, oman tiensä kulkija. Jos kiinnostusta löytyy lukekaa BLOGIANI. :)
 

Hetki kanssas kadulla,
tuntui sydämessä asti

yö ei ollut pimeä,
vaan täytit sen valollas
ja hymys poisti kylmyyden

huulesi vasten huuliani tuntui oikealta,
ihosi sivellen ihoani, se tuntui hyvältä.

Syvällä sisimmissä,
minä rakastan sua.

Kaikkia kiukkukohtauksia,
haleja ja pusuja myöten.

Kaikkea epätäydellistä täydellisyyttä,
joka meillä on.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot