Iloa elämään

Runoilija Elämänliekki

mies
Julkaistu:
117
Liittynyt: 21.11.2007
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 9:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hyviä hetkiä, rakkaiden rakkautta, haaveita, antamista ennen ottamista, suklaan makeutta, ja sairauden surkeutta. Kaikkea hyvää ja huonoa, jotta se olisi elettyä elämää. Vaikka rakkaus onkin vain mielentila, biokemian aikaansaama harha, siitä on mukava kirjoittaa kuin se olisi totta.
 
Ihmismieli
kuin palapelin puolikas
kymmenen tuhannen palan
tietenkin
 
Kenen tahansa kanssa löytyy aina
yhteensopivuutta
mutta se ei riitä
ei saa riittää
 
Sävyt ovat tärkeitä
samoin kuviot
ne yhdessä ovat kuin mielen maisema
se ei saa olla rikkonainen
 
Kuvan kauneus syntyy yhteensopivuudesta
muttei liian yhteneväisestä
ihmismieli kaipaa eroja
yksityisyyttä ja salaperäisyyttä
 
Mistä tietää onnistuneensa
kymmenen tuhannen palan kanssa
ei sitä tiedäkään
ennen kuin palaset ovat koottu
kokonaisuus yhdessä arvioitu
ja toimivaksi havaittu
 
Onnea kokoamiseen
se on hauskaa
tuskaisen hauskaa ja
erittäin antoisaa
 
onhan se elämää
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavalla tavalla verrattu suurta palapeliä elämään, bravo <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot