Rakkaus

Runoilija Mustikkamuffinssi

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei kyllä kukaan tuttu usko että kirjoitan runoja, mutta silti ne kehuu niitä kun näytän niitä ja sanon et löysin netistä... ;)

Ja oli kyllä koomisia ilmeitä tarjolla kun kerroin että oon kirjottanu niistä runoista kaikki

Motto: Ei oo mitään mitä en kokeilis..
 

Joskus Se tulee hiipien kuin pimeys
peittäen kaiken alleen, sokeuttaen

Joskus Se tulee kuin salama
kirkkaalta taivaalta, valollaan sokeuttaen

Rakkaus, Se tulee, Se koskettaa
koskettaa kaikkia, sokeuttaa kaikki
sokeuttaa rakastamaan

Se sokeuttaameitä rakastamaan, jotta
kaikki voisivat rakastaa ja tulla rakastetuksi

Vaikka olisi kädetön, halvaantunut tarvitsee rakkautta
niin kuin kädelliset ja terveet

Vaikka olisi syöpä tai AIDS ihminen
kykenee rakastamaan
Rakastamaan ja tulla rakastetuksi
Koska rakkaus sokaisee

Rakkaus sokaisee ulkoiselta, mutta valaisee sisäisen

Pimeässä näkee valoon,
vaikka muuten ei mitään näkisikään
Salaman sokaisemana näkee rakkaan,
vaikkei mitään muuta näekään
Vaikka olisi sokea, silti näkee,
näkee ihmisen sisään ja pystyy rakastamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot