Katkeruus

Runoilija Piiuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pari hassua runoa keksiny ihan vaan huvin vuoksi :) Kommentoikaa! (: Mielelläni kuulen mielipiteitä:) ************************************* "On inhottavaa ihastua poikaan, jolle ei ole se oikea. Sitä ihastuu silti, koska toivoo hänen olevan erilainen.." <3
 

Päästä irti,
saa*anan hirvi,
tää ei jatku näin,
kaikki on koht' väärinpäin,

jos jatkat,
kalliisti maksat,
seisomme oves takana,
ja koht oot valkee ku lakana

vihasesti katotaan,
aina ku vaa halutaan,
sä et uskalla kattoo ees silmiin,
joten sä jäät vaan enkeliks pilviin,

enkeliks? ei tolla feissil,
tajuutsä, oot meijän pleissil,
kantsis perääntyy ennenku sattuu,
sen jälkee kaikki nostaa meille hattuu,

me sut tuhotaan,
älä meille ala uhoomaan,
sen pelin häviit sata-nolla,
kun hautas kaivetaan lapiolla tolla..

------------------------------------------------------------

Runosuoni sykkii,
kantsis alkaa hyppii,
meijän pillin mukaan,
tai sua ei nää enää kukaan!

Selite: 
: D runo kertoo kaiken :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Piiuu True love 14.8.2011 0 Runo
Piiuu Elämä 9.5.2011 0 Runo
Piiuu Love 5.2.2011 0 Runo
Piiuu Haaveita vain 20.12.2010 2 Runo
Piiuu Katkeruus 19.12.2010 0 Runo
Piiuu Viha 19.12.2010 0 Runo
Piiuu No name. 23.7.2010 0 Runo
Piiuu Just words? 28.4.2010 0 Runo
Piiuu Ulkonäkö voi hämätä 7.4.2010 0 Runo
Piiuu Jing&amp;Jang 5.3.2010 1 Runo