rannalla laiturin-

Runoilija Mc yoda

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.9.2009
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 23:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



rip ANNI 21.9.09


sä olit meistä se tähti joka loisti
ja sun sydämes oli puhdasta kultaa
me kaikki ikävöidään sua


---------------------------------------------------------
 
 
ja mä käytäydyin yleensä hölmösti
sä seisoit paikallas ja odotit söpösti
mitä tuliskaan välillemme tapahtumaan
sä halusit astua lyyriseen pilvilinnaan

ja kun oli tosikyse tuli toine käänne
aidosti kädestä kii pitämisen jänne
mun teot puhui enemmä ku mont sanaa
niil teoil sanoil yritin sua rakastaa

vaikka sadetta ja tuultakin tuli niskaa
sä vakuutit älä viel rupee luovuttaa
mä jään vieläkin sua edelleen odottaa
mä en pystyny sanaas enempää luottaa

beibe sulta puuttui aitoi niit tekoi
mä katoin peilii heijastelin tunnetiloi
ja etin mis oli vikoi palapelin paloi
mun palat oli isoi meiän palois oli eroi

me molemmat tunnettiin tuntemuksii
ja ne uppos sydämmiin meiän ajatuksii
tuntemuksien vuoristoradallakin oltiin
ja monesti yhdessä myöskin hymyiltiin

----
2x
ja sä jäit rannalle laiturin istumaan
otin veneen ja lähdin poiskin soutamaan
rupesit liian myöhään sanojas sanomaan
nää aallot halusi meidätkin erottamaan
----

sä olit mun kaikkeni mun auringonvaloni
preerian ruusuni maukkain kotijuustoni
ja samalla sä olit routaisin maa talveni
haaksirikkoni suven yön suven neitoni

ja sä hiljennyit mä jatkoin suotamista
mä aloin unelmoida sun unohtamista
ja sä jatkoit meiän tarinan kutoamista
tähden alla harsojen vartoamista

ja mä tajusin eksyksissä oon ulapan
rupesin etsimään valoasi majakan
mieluiten mä vierees mielummin sulan
beibe yhteistä taivalta jatkaa haluan

lähetin matkaan kirjeeni pullopostiin
luit kirjeeni ja veit sun omaan kotiin
ja sä itkit ja onnea myöskin tunsit
näitä mun pitkiä viestejä kun kaipasit

tuuli tyyntyi ja aamu rupes sarastaa
ja mä jäin odottaa jos tulisit pelastaa
olin yksin ja eksyksissä mua pelottaa
sä tulit vastaan käden halusit ojentaa

me molemmat tunnettiin tuntemuksii
ja ne uppos sydämmiin meiän ajatuksii
tuntemuksien vuoristoradallakin oltiin
ja monesti yhdessä myöskin hymyiltiin

----
2x
ja sä jäit rannalle laiturin istumaan
otin veneen ja lähdin poiskin soutamaan
rupesit liian myöhään sanojas sanomaan
nää aallot halusi meidätkin erottamaan
----

2x
me molemmat tunnettiin tuntemuksii
ja ne uppos sydämmiin meiän ajatuksii
tuntemuksien vuoristoradallakin oltiin
ja monesti yhdessä myöskin hymyiltiin

----
4x
ja sä jäit rannalle laiturin istumaan
otin veneen ja lähdin poiskin soutamaan
rupesit liian myöhään sanojas sanomaan
nää aallot halusi meidätkin erottamaan
----

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, rakkauskertomus ja lopussa ero.
 

Käyttäjän kaikki runot