Siniset Liljat-

Runoilija Mc yoda

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.9.2009
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 19:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



rip ANNI 21.9.09


sä olit meistä se tähti joka loisti
ja sun sydämes oli puhdasta kultaa
me kaikki ikävöidään sua


---------------------------------------------------------
 
 
Lumpeet puhkeaa 
ja yö ulvoo
kastuneet ovat poskesi, 
sanoista
joita talletit sydämesi vihkoon

Kuulit ja näit
kuinka kynäsi tanssi 
sydämesi päällä
lailla sateen helinän 
ja sen melodian

Tunsit rinnassasi 
sävyjen sonetteja
joita kirjoitit 
kuun yön valkeudessa
ja sen lempeydessä

Nyt musteesi on kuihtumassa
ja kirsikkapuusi kellastumassa

Et etsinyt tähteä vain kirkkainta
jonka ompelit jo lapsena sydämesi taskuun

Yritit huuhtoa kirjoitettuja sanoja
joita kirjoitit karmosiinin punaisella värillä
vaikka sisimissäsi tiesit 
sitä sävyä ei pysty pois huuhtoa

Heitit sen pois 
mikä oli sinulle rakkaintasi 
eli sinun vihkosi 

Odotit jo kevättä 
ja sen tuomaa kauneutta
joita alppi kukkaset 
maalasivat sävyjä niityille

Ja kun kuulit 
kuinka satakielet lauloivat
olit jälleen lyöty
kuin kuihtunut 
El camino
ja sen pisarat   
joilla väritit kankaasi
ja sinun kynän kärkesi 

Tahdoit pois hukkua 
sinisiin liljoihin
ja sen tuomaan sävyyn
joita pidit nyt kauniina

Nyt taivaan kankaasi
on sävytetty sävyistä 
ei kynäsi paletista
ja sen tuomasta
heleistä väreistä
joita syksyn ruska
kaunistaa luontoa

Ja kun tuuli jälleen puhalsi
sinun poskesi olivat kuivuneet

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, kyyneleet kuuluvat kaikille joskus.
Tunteella 
 

Käyttäjän kaikki runot