I still love you

Runoilija Savannah86

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.7.2012
Viimeksi paikalla: 11.5.2021 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En saa mitään irti enää tästä tunteesta
pidän vain kiinni tästä valheiden verkosta
Se mitä rakkaudella lupasit
ja jotenkin vain sydämestäni katosit
Joskus joutuu olemaan ankara itsellein
vaikka kuinka haluisin sut vierellein
Jospa joskus vielä saatais mahdollisuus
pystyttäis puhtaalta pöydältä aloittaa elämämme uus

Lupauksesi rikoit ja sydämeni petit
nyt kovasti siihen selittelyjä etit
Vaikka elämääsi kuulu enää en
voin kertoa sulle salaisuuden;
Silti elät vielä mun rakkaudessa
ja kuvas koristaa seinääni raameissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot