Sirpaleina

Runoilija hannahb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se oli siinä..lautasella,
jonka hetkeä myöhemmin rikoin.

Niin monesti olit valmis ottamaan kiinni.
En koskaan uskaltanut hypätä,
kunnes näin kaiken rikkoutuvan silmieni edessä, ja sitten ei ollut enää syliä.

Käsi johon olin tarttua, kääntyikin nyrkiksi minua vastaan,
kaula johon kietoutua mureni palasiksi altani.

Näitä sirpaleita ei kukaan pysty enään kerätä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hannahb Love ya 22.10.2014 0 Runo
hannahb Näin on! 14.8.2013 2 Runo
hannahb Hyvä Runo 2.11.2012 1 Runo
hannahb Sinussa 30.6.2012 0 Runo
hannahb Sirpaleina 13.10.2011 0 Runo
hannahb Ikävä 7.8.2011 0 Runo
hannahb Veistos 6.8.2011 2 Runo
hannahb Hiljaa 28.1.2011 1 Runo
hannahb Ilmaa 1.1.2011 4 Runo
hannahb Ne muut 22.12.2010 3 Runo