Nimetön

Runoilija buddha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Synkät ajat takana, runot silti täällä muistona siitä kuinka pohjalle ihminen voi päästä.
 

käsi harhailee
väreilevillä seinillä
ajatusten tanssi
saman ympärillä
kahlitsee mielen
vaikeuttaa hengityksen

liian haavoittuvainen
kohdatakseen tylyt katseet
rakkauden sijasta
sai sääliä osakseen

kolkko nauru
kaikuu tyhjässä huoneessa
ajaa hulluuden partaalle
kouristeleva kipu
pulppuaa epätoivon lähteiltä
hakkaa sydämen tahtiin
nauttii kun raja ylitettiin

Selite: 
perus.. en tiedä miksi edes laitoin tänne
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot