Tunnekuohuja

Runoilija Sablelook

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onhan niitä ollut,onnellisia hetkiä!
Täynnä hurmosta,intohimoa.Kun olemme yksi.
Enemmän kuitenkin kaipuuta,ikävää.

Yhden käden sormeen mahtuvat yhteiset yömme.

Ajatteletko minua kesken työpäivän?
Muistatko kosketukseni?Huulteni pehmeyden ja parfyymini tuoksun ...?

Yhtäkkiä silmäni ovat täynnä kyyneleitä sinua ajatellessani.Rakastan,
rakastan niin,että sattuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot