Talvi-ilta

Runoilija Neidonpaula

Savun tuoksu talvisessa illassa.

Muistan meidät saunan löylyssä
ja hyväilysi vartalollani.

Minä tulin syliisi.

Nyt vain kidutan itseäni,
kun en enää pysty
tunteitani tukahduttamaan.

Jäljellä muistot, kivun siivittämänä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavia ja kauniita muistoja. Paljon onnea Sinulle elämääsi <3 
Kiitos <3 
Kaunista kaipausta sanoissasi ja onnittelut  tietty myös
Kiitos <3
Kaipausta sanoissa, kosketus runossa.
------
Onnittelut merkkipäivästäsi!
Kiitos <3