Kaihertaa

Runoilija Neidonpaula

Sydänalassa kaihertaa ikävä.

miksi ei osaa käyttäytyä, ei osaa olla,
kun tapaa toisen, on lähellä.

On -nappula ei päällä pysy.
Offille menee.

Kun toista ei ole lähellä,
On -nappula pysyy päällä.

Kaihertaa...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmisen mieli on outo juttu, ei se aina kuuntele sydäntä
Kiitos <3
Niinpä, elämässä tulee tuollaisia tilanteita vastaan, lähes kaikille <3 
kiitos <3
Puhuva runo
Kiitos <3