Merenkurkku

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

Tunsin tuoksun meren
näin liitävät lokit yllä valkoisen veneen
kuulin laineiden liplattavan
jälkiä rantahiekassa
isä, äiti ja lapsi
lapsi, minä

Mataloitui lahti meren
ranta kauaksi kaikkosi
kasvoi leppää, kasvoi kaislaa
kasvit kaiken valloitti
Nyt vanhus yksinäinen
katsoo katveesta lepikon
vanhus, minä

Niin ajan ratas raksuttaa
muuttaa maisema muotoaan
nousee karit uudet katalat
pois lammet pienet matalat
Metsä jylhä, tahi niitty soinen
maisema on joskus toinen
Vaihtuu kulkijat vuorollaan

Selite: 
Olipa vaan pakko kirjoittaa, eka runoni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot