Rennosti vaan

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 
kireä kuin viulunkieli
on mieli toisinaan

soi kaikki silloin mollissa
eikä edes vireessä oikeassa

hartsia jouseen laita
kravattia löysää
ota rennosti
impovisoi
nuotit pois

ei kaiken tarvi mennä
kuin on kirjoitettu

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei todellakaan kaikki saata mennä piirustusten mukaan.
Aivan oikein, kannattaa todellakin ottaa rennosti.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot