Aika

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

Tuulen humina korvissani

alati vaihtuvat maisemat

liekö syynä vauhti, tai paremminkin aika
aika joka meitä vauhdilla eteenpäin vie

aivan kuin olisin astunut junaan
junaan, joka kulkee vain yhteen suuntaan,
eteenpäin

junaan, johon jo nousin vuosikymmeniä sitten

junaan, joka ei palaa koskaan takaisin

junaan, jonka määränpäätä en tiedä
enkä sitä, milloin se on perillä

nousinko oikeaan junaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio runo ajasta ja elämästä.

Luontevasti kuvattua ajattelua aiheesta. Eteenpäin mennään ja takaisin ei palata. Tuulenhumina korvissa ja vaihtuvat maisemat...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot