Puusta katsottuna

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

onni ei asu lompakossa
eikä rakkaus kestä talutusnuorassa
kauneus on pelkkä käsite,
muotitehtaiden luomus
minä olen pöllönä puussa
pyörittelen päätäni ja silmiäni
tarkkailen turhuuden markkinoita
tavoittelen viisauden jyviä
näen pelkkiä akanoita
kuulostelen totuuden sanoja

hiljaista

Selite: 
ehkäpä jo sanottuja ja kirjoitettuja ajatelmia
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo...hauskakin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot