Talviunille

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 

Hiipuu äänet kesäiset
syksyn tuuliin sulaen

värin uuden luonto saa
kun ruska maalaa teostaan

taas Luoja vedet hämmentää
lammet, järvet viilentää

kutsuu kokoon muuttolinnut
käskyn antaa - etelään

vaan minä tänne jään


niin on syksy silmissäni,
tunne tulevasta kuonollani

pian ylläni valkea peite,
vierelläni hiljaisuus
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, ajankohtainen luonnon ja omien tunteiden kuvaus.

pehmeästi odotellaan pumpulipeitettä

Voi kuinka ihana syysruno! :)

Hienosti sanoilla maalattu runo.
Pidän.

Kaunis runo.

Kaunis syysruno - tunteella!.

Haikea ja kaunis runo syksystä, joka lämmitti kesän lapsenkin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot