Muistatko minua

Runoilija Aimo Halla

mies
Julkaistu:
128
Liittynyt: 23.1.2012
Viimeksi paikalla: 5.2.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tuulesta temmattua, huulella heitettyä, lieneekö lainattua, väkisin väännettyä, eikä millään pahalla nämähän ovat pelkkiä satuja.
 


olen Kaiho Mielinen
asumaan jäin tänne
lapsuutesi maisemiin
sinä maailmalle katosit

suvet täällä suloisimmat
kansi taivaan sininen
hanget hohtaa valkoisina
luonto mitä ihanin

muistatkos nää vedet kirkkaat
täällä minä soutelen
saapastellen salomailla
marjat koriin keräilen

tuokin tuttu hiekkatie
polkupyörillä ajettiin
tanssilavan luokse
siellä ensisuudelmat vaihdettiin

täällä olen, täällä elän
luona heilojesi entisten
heidän lakanoistaan herään
joka aamu hymyillen

läksit sinä, saavuin minä
minä Kaiho Mielinen
minä viihdyn, täällä pysyn
seurassa vanhojen ystävien

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot