Elämän pikku nälkä

Runoilija von Trapp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.9.2011
Viimeksi paikalla: 6.11.2019 13:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.10.1987

Rakastan lukea runoja ja aika usein sanonkin niistä sanasen. Palaute on uskomattoman arvokasta, vaikka omia kyhäelmiä pitäisikin vain visusti pöytälaatikossa.
 

Kiskurit hinnoittelivat raaka-aineeksi urakehityksen
välipalaksi alle kolmen rasvaprosentin ilmastonmuutoksen

Liha seisoo sairaalan käytävillä
ja haistaa kateellisissa onnijonoissa palaneen käryä

Joku on taas tehnyt hampurilaisen
sydän käsien välissä
maissitärkkelyksessä

Mutta onhan meillä ydinpommituksenkin jälkeen
aina jauhelihapitsaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot