Pysy vielä minussa

Runoilija Luppis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2023 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
17.6.1974

Tähtipölyä, väritettävä lorukirja (Basam books 2012). Ensimmäinen painos loppuun myyty.

******

Sisälläni soi sanat rakkaille.

 
 
Ikävä kiipeää niskaani pitkin

juttelee minulle kuiskaten
kulkee silmäkulmaani

ja huomaan kyyneleen valuvan poskelleni


Ethän katoa nyt

minun uneni on kauneinta tässä hetkessä
pysy minussa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot