Iltatähti

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Oli syksyn pimeät illat
ja kuunvalossa kaukaiset sillat
siellä sillalla kävin mä illoin ain
ja katselin tähtiin silloin näin.

Oli tähtiä täynnä taivas
minun mieltäni kovasti vaivas
missä ompi tuo pohjantähti,
silloin yksi niistä liikkeelle lähti
minä silmäni kiinni painoin
ja toiveeni tähdelle laitoin.

Olen kuullut et tähdenlento
on kuin henkäys hento,
sinä silloin silmäsi sulje
ja toiveiden kehdossa kulje
saat vastauksen varmasti aina
ensin pääsi tyynyyn paina.

Se unessa saapuu sun luoksesi
ja todelta tuntuu se hetkesi,
se taisi olla se tähti vain
jota sillalla kaipasin illoin ain.
Oliko tähdistä suurin
jota pohjantähdeksi luulin.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan herkkä tunnelma tähtien alla.

hienoa tunnelmaa tekstissäsi. ajatusta ja luonnonkuvausta. hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot