Ajokortti suoritettu

Runoilija aamunkello

nainen
Julkaistu:
30
Liittynyt: 17.5.2008
Viimeksi paikalla: 14.10.2023 19:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina valmiina
 

Emäntä kun istuu auton rattiin
ja kaasun polokasee pohjaan,
isäntä se nojautuu selkänojaan
ja naama on valkee kun tuhka.

Isäntä se sano et toppuuta vähän
tuolla näkkyyp jo mutka,
emäntä se rystyset rattiin puristaa,
ja sanoo,että mutkat suoriksi rukkaan.

Isäntä se sannoo hädissään
että polliisit tuolla jo näkkyyp,
emäntä se höllää kaasulta jalkaa
ja mittariin hän katsoo.

Tulikohan ajettua liian kovvoo
tekosyyn kun keksis,
sanotaan että isäntee migreen vaivoo
ja lääkäriin on matka.

Emäntä se ajjaa etteenpäin
eikä pollareita näy missään,
silloinkos emäntä kimpaantuu
ja auton tien sivuun ohjaa.

Jiähän sinä ukkokulta kyyvistä tähän
ja tossua toisen etteen laita,
minä jatkan matkoo yksinään
ja elämän ranttaliks laitan.

Selite: 
Ikätoveri ajoi ajokortin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska :)

Heh! Tässäpäs on menemisen makua.

Kun ee oo mulla aatoo, niin tossua pittää toesen etteen laettoo...

Ihanan hauska makupala heti aamusta :-)

Mainio eikä vähiten murteen vuoksi :)

Erinomaisen hauska runo! Loistava!

Hurjaa menoa siellä!
 

Käyttäjän kaikki runot