Yksinpuhelu Pimeydelle

Runoilija 98d8dc08db207927cf1a92d53a3e3940

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2008
Viimeksi paikalla: 5.8.2019 22:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
25.4.2024

"Only Sinner Can Be Forgiven But is it a Sin to Be Unforgiven" -Johnny Raven-
 

Pimeys...
Äänet kaikuvat tyhjyydessä,
Putoan ääneti
Pohjaa ei näy
Pohjaa ei ole
Ikuinen tyhjyys

Kadotettu elämä
Toinen olemus
Ei ole reunoja johon tarttua
Ei ole alkua johon palata

Vain tyhjyys
Vain minä
Mikä minä olen
Kuka minä olen

Ei ollut alkua
Ei tullut loppua
Vain kadotus

Ikuisuus
Pimeys
Ulottuvuudet sekoittuvat

Elän elämiä uudelleen
Kuolen jälleen
Vaikkei minua edes ole
Eihän minua edes ollutkaan

Oli vain monta polkua
Ei aamua aloittamassa
Ei iltaa lopettamassa
Ei edes päivää

Vain pisara tuulessa
Ikuisessa kierrossa
Tyhjässä elämässä

Jota koskaan ei edes tullut

Selite: 
Siinä kun on yöllä töissä pimeässä niin alkaa tulla kaikenlaisia juttuja mieleen
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä välittyy lohduttomuus niin vahvasti että rintaa kouraisee. Hieno teksti kuitenkin.
 

Käyttäjän kaikki runot