sinämaa

Runoilija angulf

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.12.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

talven tullessa
katoat peiton alle.
lämmön puolella,
me tapaamme taas.
ollaan kosketuksessa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot