Unelmaa

Runoilija Menfish

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 12.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is just a piece of shit, when you look at it.
 

Saatan kerran kohdata, naisen todella ihanan.
Hänen kanssaan voisin jakaa elämän, tuon mahtavan ja kestävän.
En tarvitse aarretta kultaakaan, sillä kaiken rakkaalleni jaan.
Murheeni hukuttaa saan, sillä niitä en enään nähdä saa. Tahdon vain että pysyisit rinnallain, nyt ja ainiain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot