A-rakas-fobia

Runoilija Kat Kera

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oma tunteikas päiväkirjani, johon sinulla on lupa kurkistaa
 

Pelko on voima

turmelee

rakkauden helpommin
kuin

(rakkaus turmelee

pelon voiman)

?

Selite: 
Tai sitten pelko on vain osa rakastamista, omine haittoineen ja hyötyineen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikeassa taidat olla.

Rakkaus on voima, joka tuo pelot esille, käsiteltäväksi.
Hieno runo, minä pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot