Katseesi on kotini
kätesi kädessäni turvani
sylisi maailmani
olet uni ja valo
luomieni alla
kun suljen silmäni
tunne sydämessäni
kun lasken siihen käteni
liekit sisälläni
kun kosketat ihoani
sieluani
olet muusani
tahtoni olla parempi
tahtoni olla
oma itseni
päästä sinuun
sisällesi
kokonaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunteikas, kaunis runo, hieno
Rakastavaa tekstiä, hyvä runo
Sivut