Jellonariippuvuutta

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Vähän jo ikävä,
ehkä vähän paljonkin.
Pakkanen kiristyy ulkona
ja lämpöisen viereen kaipuu
nousee nopeasti,
tahto käpertyä
tassujesi syliin
tiukasti peittojen alle.
Lämpö ja jellonansyli,
mitä muuta sitä
muka tarvitsee.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jellona taisi mennä jo kauan sitten savannille
Aivan!
Runosta tulee mieleen nallemainen mies,
kuten minulla, ja totta kyllä että jellonaksikin
olen häntä sanonut :)

Lämpöinen runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut