En opi näitä polkuja

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Minä en tunne
enää minua.
En tunnista tätä elämää
omakseni.
Minun piti olla
jo jossain muualla,
sinun syliäsi vasten.
oletus

Kommentit

Vähän liiankin tuttu tunne, myöskin minulle.
Samaistun tähän täysin! Hieno runo <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot