Rakastella 17

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Sinä jaksat kehua minua,
mutta taitoni saan sinulta,
halusta saada sinua,
rakastella
vain sinua.
Sinä tuot
minulle merkityksen,
tarkoituksen.
Sinä tuot minulle minut,
taidon löytää itseni,
taidon rakastaa.
Sinä rakastelet minusta minut,
minä sinusta sinut
ja meistä tulee aina me,
yksi.
oletus

Kommentit

noin se on parhaimmillaan
Ihanaa, sellaista se on parhaimmillaan, kaikilla ei ole yhtä hyvin <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut