Joskus sitä vaan luulee et se meni jo

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Korvanapeista tulee uus biisi,
jota en oo kuullu.
Se iskee sydämeen, tunteeseen,
jota en näytä kellekään.
Ja itken taas vähän.
Tähän ei totu.
Ei millään.
Ikävä
on aina täällä.
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva runo.
Ikävä on varsin tuttu ystävä, joskus meille kaikille <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut