Rakastella 13

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Kuumaa
sä oot,
mun sormet lyö liekkii,
sun silmäs polttaa
mun sieluun kirjaimii.
Oo mun, vain mun
ja rakastele mut
sun ihos alle,
koskettaan sun kaikkee.
Tuu
sit kohta,
kun ollaan noustu
meiän tähtiin.
Selite: 
"Sovit mun päälle paremmin kun mun lempipaita" Honey-biisistä lainaus
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaista ei tahdo koskaan lopettaa, eikä kenellekään opettaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut