Kaipausta peiton alla

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Sunnuntai vaihtuu maanantaiksi
ihan kohta

mieli sun luona

ja sydän

nukahtamisen tahto

ilta mennyt miten mennyt
iloa onneksi siitä kun muistelen
miten lämmin on vierelläsi olla

miten syvällä se tunne on silloin

kulta

mulla on taas jo niin kauhea ikävä

Selite: 
sunnuntai yksin..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut