Pitäisikö minun lähteä

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 30.10.2023 19:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

En haluaisi kaivata
sinua näin
tulevasta tietämättä

voisinkin
elää kanssasi hetkessä

koko ajan miettimättä
onko meillä
ollenkaan tulevaisuutta

elänkö
vain minä

meille

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne...haikea runo

Tuttu tunne,ajatuksena mutkikas runona kaunis.

Lopetus on huikea
todella kaunis ja pelokas.
Pelokkaan epätietoinen tunnelma

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut